Sognenett

Bredbåndselskapet Sognenett, med hovedsete i Sogndal, har inngått samarbeid med Hafslund Fiber om mørk fiber-nett i Oslo. Fiberen binder Sognenetts infrastruktur sammen lokalt og nasjonalt, med trygge løsninger for datasentre og kunder.

"Dialogen har vært god og tydelig fra dag én, og utfordringer har blitt løst på en strålende måte"

Daglig leder i Sognenett, Ole Petter Hatlevoll, er meget tilfreds. 

– Sognenett er godt fornøyd med løsningene som Hafslund Fiber har levert til oss. Dialogen har vært god og tydelig fra dag én, og utfordringer har blitt løst på en strålende måte.

Tore Røraas, sjef for Hafslund Fiber, er svært glad for at Sognenett har valgt å samarbeide med Hafslund Fiber. 

– De tradisjonelle teleoperatørene har i lang tid vært lite interessert i å gi markedet konkurransedyktige betingelser på mørk fiber. Dette gjør vi noe med, og vi er glade for å kunne hjelpe Sognenett til bedre kommersielle vilkår og tekniske ytelser på leie av mørk fiber i Oslo.

Om Sognenett

Sognenett AS ble grunnlagt i 2007, og er et selskap eid av lokale energiselskaper i Sogn. Sognenett er i dag den største leverandøren av fiber i Sogn, med kommunene Sogndal, Vik, Luster, Lærdal og Aurland som sine hovedområder. Sognenett tilbyr kommunikasjonstjenester både til privatmarkedet, offentlig forvaltning, operatører og bedriftsmarkedet. Nasjonalt tilbyr de også enkelte carrier-tjenester, samt aksessleveranser for enkeltkunder. Sognenett er en Telia-Partner, og leverer deres TV-tjenester.

Se hva andre kunder sier

Sognenett

Lokal operatør

Dialogen har vært god og tydelig fra dag én, og utfordringer har blitt løst på en strålende måte

Blix

ISP

Blix valgte Hafslund Fiber på grunn av deres grønne og sikre tjenester.

Bulk

Datasenter

Hafslund Fibers skreddersydde mørk fiber-løsninger går godt sammen med Bulks tilnærming til overlegen service og state-of-the-art fasiliteter.

Tjenester